Lajme

Lajme

Këshilli i Sigurisë Kombëtare të Turqisë diskuton për Kosovën

Këshilli i Sigurisë Kombëtare i Turqisë (NSC) deklaroi të enjten se qeveria nuk do të tolerojë asnjë grup terrorist që vepron në zonë, ose ndonjë nga grupet që mbështesin veprimet e tyre. NSC u mblodh në prani të presidentit turk Recep Tayyip Erdogan në Ankara dhe lëshoi një deklaratë ku...
1 2 3 4 9,882
Faqja 2 prej 9882