Lajme

Lajme

Gazetari britanik shpërthen ndaj shqiptarëve: Vijnë me rrobat e trupit dhe ngasin Lamborghini

Shqiptarët në Britaninë e Madhe janë ende një tematika e “nxehtë” për të gjithë atje. Një frymë disi “raciste” e ardhur së fundmi nga zyrtarët britanikë por edhe nga përfaqësues të mediave ka bërë që shqiptarët tashmë të cilësohen me epitete të ndryshme. Një deklaratë e dhënë së fundmi nga...
1 2 3 4 5 9,882
Faqja 3 prej 9882