Lugati dërgon video-mesazh për banorët, tregon gjendjen e tij shëndetësore

Lugati ka disa ditë prej kur është larguar nga “Big Brother VIP Kosova”, pas një përkeqësimi shëndetësor.

Sonte ai ka dërguar një video-mesazh për banorët.

Ai i ka informuar ata se është liruar nga spitali dhe tashmë është më mirë.

Lugati u shpreh se i duhet edhe pak kohë deri në shërimin e plotë, teksa ka njoftuar se do të rikthehet për vizitë pas shërimit.

Lugati u shpreh i lumtur se ishte pjesë e këtij formati.