Ja si ta pastroni hekurin e ndryshkur me paracetamol

Një metodë për pastrim me paracetamol tani është shpërndarë nga mijëra në mediat sociale.

Këshilla e pastrimit ndihmon në vendosjen në funksionin të një hekuri të ndryshkur duke përdorur një paketë paracetamol që kushton pak. Truku është ndarë në TikTok nga një përdoruese me emrin Carrie Pendle, e cila tregon hap pas hapi se si arrin në rezultatin e dëshiruar.

Ajo shkroi: “Babai fjalë për fjalë më detyroi të filmoja këtë metodë pastrimi për TikTok dhe ai vazhdon të më pyesë nëse është bërë virale akoma, kështu që ja ku jemi”.

Metoda:

Filloni duke ngrohur hekurin tuaj kështu që është shumë i nxehtë

Merrni një tabletë paracetamol duke përdorur piskatore dhe fërkojeni tabletën në pjesët e ndryshkura në hekurin tuaj

Pasi të keni mbaruar, fikni hekurin e pastër dhe përdorni një leckë për të fshirë hekurin

Sigurohuni që të jeni të kujdesshëm kur fshini hekurin e pastër pasi mund të jetë akoma i nxehtë.

@carriependle

Answer @fifth_wheel_living the ONE time I let my dad do a tiktok it gets 3 mil views 😂 iron cleaning hacks should be my new niche #cleaning #iron

♬ original sound – Carrie