11.4 C
New York
Sunday, April 14, 2024

Buy now

“Fusha antimagnetike në makrobotë”, e autorit Naim Krasniqi botohet edhe në gjuhën angleze

- Advertisement -

Naim Krasniqi, shkencëtar i fushës së fizikës dhe më gjerë, pas botimit në gjuhën shqipe, ka botuar edhe në gjuhën angleze librin “Fusha antimagnetike në makrobotë”, i cili tashme ka dalë nga shtypi në Prishtinë, por do të shpërndahet në shtetet e Evropës dhe botës.

“Fusha antimagnetike në makrobotë” në gjuhën shqipe u botua vitin e kaluar, dhe në këtë libër autori paraqet zbulimin e tij madhor të fushës së re – fushës antimagnetike, duke e shpjeguar se si formohet dhe ç’rol luan ajo. Fusha antimagnetike si e vetmja forcë shtytëse në makrobotë është ajo që e bën universin të jetë kështu sikurse është, e pa këtë forcë shtytëse – forcat tërheqëse do ta mbanin universin të tkurrur si një top i vetëm kaotik.

No description available.

Naim Krasniqi gjatë vitit 2023 botoi edhe librin “Mikrobota, më ndryshe”, ku parashtron një strukturë të re të atomit shumë më të përbërë se sa besohej e që e ndryshon njohjen e mikrobotës.

Të ngjashme

111,400FansaPëlqeje
12,000NdjekësitNdjek

Të fundit