Sipas Zemajt, Kurti është treguar populsit duke u thënë ndërkombëtarëve diçka e duke bërë diçka tjetër për militantët e tij.

“Sepse të ua thuash vendeve të QUINT-it diçka tjetër dhe të dalësh e ta trajtosh si temë popullzimi dhe vazhdon me i kënaq militantët, ne këtë nuk e bëjmë… Marrëveshja e Ohrit është barrë e rëndë për Kosovën”, ka shtuar Zemaj.