1.6 C
New York
Thursday, December 7, 2023

Buy now

Raporti i BERZh: Kosovarët shumë më të lumtur se shqiptarët

Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), ka vendosur shqiptarët e Shqipërisë në një nivel më të ulët të ‘ndjenjës së kënaqësisë’ në vitin 2022 krahasuar me gjashtë vitet e kaluara. Nga ana tjetër, Kosova ka perjetuar një rritje të dukshme.

Kosova, Mali i Zi dhe Greqia kanë shënuar një rritje të dukshme. Përjashtimi i vetëm është Shqipëria, ku ky rezultat ka mbetur pak a shumë i pandryshuar

Rezultatet e kënaqësisë janë rritur me kalimin e kohës në shumicën e ekonomive, thuhet në raport.

Ndërkohë, përqindja e njerëzve të kënaqur në Greqi është dyfishuar që nga viti 2016, duke reflektuar përmirësime dramatike në situatën ekonomike të vendit gjatë gjashtë apo shtatë viteve të fundit.

Të ngjashme

111,400FansaPëlqeje
12,000NdjekësitNdjek

Të fundit