28.2 C
New York
Wednesday, May 22, 2024

Buy now

Publikohet vendimi i cili u zbatua për konfiskimin e pasurisë së Radojiçiqit

- Advertisement -

Televizioni Kanal10 ka publikuar vendimin e Gjykatës Themelore të Prishtinës për të konfiskuar pasurinë e kryeterroristit Milan Radojiçiq.

Sipas vendimi thuhet se Radojiçiq pos veprave të rënda kundër rendit kushtetues, dhe veprave terroriste, dyshohet edhe për shpërlaje të parave.

“…Për shkak të dyshimit se kanë kryer veprat penale veprat e rënda kundër rendit kushtetues dhe sigurisë së Republikës së Kosovës nga neni 126 i KPRK-së dhe kryerja e veprave terroriste nga neni 129 i KPRK-së si dhe ndaj të pandehurit Milan Radoiçiç për shkak të dyshimtë se ka kryer veprën penale shpërlarje e parave nga neni 302 i KPR, lidhur me nenin 56 dhe 57 për Parandalimin e Pastrimit të Parave dhe Luftimin e Financimit të Terrorizmit, duke vendosur për Kërkesën për Urdhër Ndalues /Përfundimtar, respektivisht Kërkesën PPS.nr.75/2023 të datës 0410.2023, me datë 02.11.2023 nxjerr Urdhër Ndalues Përfundimtar me Masë të Përkohshme Administrim i Pasurisë së Specifikuar tek Administruesi i Pasurisë.” – thuhet në vendimin e Gjykatës.

Të ngjashme

111,400FansaPëlqeje
12,000NdjekësitNdjek

Të fundit