Lugati rikthehet sonte në mbrëmjen e BBV

Gjon Karrica sonte bëhet pjesë e mbrëmjes Prime.

Pas shqetësimeve që ka pasur tash e disa ditë, Lugati është në gjendje super të mirë dhe sonte i bashkohet mbrëmjes.

Artisti i cili rrëmbeu zemrat e mijëra shqiptarëve do të flasë sonte për shumëçka.