Lajme

Lekaj: Vota ime do të jetë pro tërheqjes së 30% të Trustit

Deputeti i AAK-së, Pal Lekaj, ka bërë me dije se vota e tij do të jetë pro tërheqjes së 30% të Trustit gjatë mbledhjes së Komisionit për Buxhet, ku do të diskutohet sot për këtë çështje.

“Po, vota ime dhe zëri im në Komisionin për Buxhet do të jenë Pro Tërheqjes së 30% të Trustit nga qytetarët e Kosovës”.

“Çaste para diskutimit të këtij Projektligji
Urojë që sot edhe Pozita do të jetë me qytetarët!”, ka shkruar Lekaj në llogarinë e vet në “Facebook”.