Lajme

Kelmendi për uljen e pagave të prokurorëve e gjykatësve: Është në favor të kriminelëve

Ulja e pagave të gjyqtarëve dhe prokurorëve u bë çështje shumë e komentuar gjatë ditës së sotme.

Përveç Qeverisë, të tjerët po e shohin si vendim jo të drejtë.

Lidhur me këtë çështje u dhanë mendime e versione të ndryshme se çfarë mund të ndodhë më tej, shkruan lajmi.net.

Edhe gazetari Adriatik Kelmendi, reagoi duke thënë se ky veprim është në favor të “kriminelëve”.

“Uljauni rrogat gjykatësve dhe prokurorëve, lejini policët pa këpucë dhe rritjauni orarin e punës.

Kriminelët: Veç zgjate zot!”, ka shkruar Kelmendi në Facebook.

Postimi i plotë:

Uljauni rrogat gjykatësve dhe prokurorëve, lejini policët pa këpucë dhe rritjauni orarin e punës.
Kriminelët: Veç zgjate zot.