7.9 C
New York
Saturday, December 2, 2023

Buy now

Guvernatori në udhëtim jashtë vendit, shtyhet raportimi në Komisioni për Buxhet

Në mungesë të Guvernatorit të Bankës Qendrore të Kosovës (BQK), Ahmet Ismaili, është shtyrë për një ditë tjetër raportimi i tij në Komisionin për Buxhet, Punë dhe Transfere, raporton Ekonomia Online.

Në kërkesën e drejtuar nga BQK-ja, thuhet se guvernatori Ismaili do të qëndrojë nga data 15 deri më 17 nëntor në një takim me Bankën Qendrore Evropiane.

 

Rendi i ditës:
1.    Miratimi  i rendit të ditës;
2.    Votimi i Raportit vjetor financiar i Zyrës së Rregullatorit për Energji për vitin 2022;
3.    Votimi i Raportit vjetor i Komisionit Rregullativ i Prokurimit Publik për vitin 2022;
4.    Votimi i Raportit vjetor financiar i RadioTelevizionit të Kosovës për vitin 2022;
5.    Votimi i Raportit të shpenzimeve të RadioTelevizionit të Kosovës për periudhën prill-qershor 2023;
6.    Votimi i Raportit vjetor financiar i Autoritetit Rregullator për Shërbime të Ujit për vitin 2022;
7.    Votimi i Raportit vjetor financiar i Autoritetit Kosovar të Konkurencës për vitin 2022;
8.    Votimi i Raportit vjetor financiar i Agjencisë  Kosovare të Privatizimit për vitin 2022;
9.    Formimi i grupeve të punës për shqyrtimin e projektligjeve;
10.    Shqyrtimi Raportit vjetor financiar i KOSTT për vitin 2022;
11.    Shqyrtimi i Raportit vjetor i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës për vitin 2022;
12.    Të ndryshme

Të ngjashme

111,400FansaPëlqeje
12,000NdjekësitNdjek

Të fundit