0.8 C
New York
Wednesday, February 21, 2024

Buy now

Fillon aplikimi për GLOBAL ENGINEER GIRLS KOSOVA

Sot eshte hapur aplikimi per studentet vajza dhe gra qe studiojne ne fushat e inxhinierise ne Universitetet Publike te Kosoves ne nivelini bachelor.

Inkurajohen te gjitha vajzat te cilat studiojne ne fushat e inxhinierise ne Universitetin e Prishtines “Hasan Prishtina”, Universitetin e Mitrovices “Isa Boletini”, Universitetin e Shkencave te Aplikuara ne Ferizaj dhe Universiteti i Prizrenit “Ukshin Hoti”, te aplikojne per tu bere pjese e programit Global Engineer Girls Kosovo (GEG Kosovo).

Global Engineer Girls (GEG) eshte nje iniciative filantropike e cila ka per qellim permiresimin e perfaqesimit te vajzave dhe grave ne Shkence, Teknologji, Inxhinieri dhe Matematike (STEM). E implementuar nga grupi i kompanive Limak, GEG Kosovo fuqizon vajzat dhe grate te perfshira ne fushen e edukimit te STEM dhe iu ofron atyre mundesi bursash, trajnime, mentorim, mundesi praktike dhe mundesi punesimi.
Projekti ka per cellim qe te inspiroj gjeneratat e ardhme te vajzave ne inxhineri drejt barazise gjinore ne edukimin e fushave STEM.

Aplikimi mund te behet online duke klikuar ne vegezen

https://limak.d3wtsjj8jnclj.amplifyapp.com/app/registration dhe mbetet i hapur deri me date 20 Shkurt 2024.

Të ngjashme

111,400FansaPëlqeje
12,000NdjekësitNdjek

Të fundit