Dani Alves kërkon pafajësinë, punëson avokatin e Leo Messit

Ky vendim vjen pasi u bë e ditur se avokati Martell ka qenë i njëjti që ka qenë në krye të procedurave të emigracionit kur futbollisti brazilian mbërriti në kampionatin spanjoll Për këtë arsye, familja e lojtarit ka vendosur të shtojë në mbrojte të tij një prej avokatëve më me reputacion në fushën penale.

Ky lajm vjen vetëm një ditë pasi u bë e ditur se drejtësia po e largonte futbollistin nga burgu me synimin për të garantuar sigurinë dhe bashkëjetesën normale në një modul rezidencial.

Avokati Martell vitet e fundit ka drejtuar mbrojtjen e familjes Puyol, atë të Leo Messit dhe të Barcelonës në rastin e Neymar.