Olivia Culpo dhe Christian McCaffrey kanë kurorëzuar dashurinë në martesë. Ata u shpallën zyrtarisht burrë e grua në një ceremoni private dhe luksoze në “Watch Hill”, ishulli Rhode

Mediat e huaja shkruajnë se momentin e veçantë të çiftit e dëshmuan miq të afërm dhe familjarë.

Kujtojmë se ylli i NFL-së i propozoi Culpo-s në prill të vitit të kaluar, pas gati 4 vitesh lidhjeje dhe përgjithësisht, e kanë mbajtur marrëdhënien private.