Banorët kanë marrë mesazhet e fansave të tyre nëpërmjet aplikacionit “Big Love”.

Ata janë ulur në living dhe kanë lexuar të gjitha mesazhet e shfaqura në ekranin e shtëpisë.

Banorët përshëndetën dhe falenderuan të gjithë mbështetësit e tyre.