I dënuari  voziti me shpejtësi 238 km/h, në zonën me kufizim të shpejtësisë 120 km/h.

May be an image of ticket stub and text

Lidhur me kë Policia ka vendosur që të njëjtin ta dënojë me 300 euro, 3 pikë negative dhe po ashtu të njëjtit për 3 muaj i është ndaluar drejtimi i automjetit.

May be an image of text

Rasti ka ndodhur në auto udhën km-16 në Ferizaj.