BotëLajme

Presidenti kroat – shefit të NATO-s: Kjo gjë e rrezikon sigurinë kombëtare të Kroacisë

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg ka biseduar sot me presidentin kroat Zoran Milanoviq.

“Kam pasur një bisedë të mirë me Zoran Milanoviq, presidentin e Kroacisë, aleatin tonë të përkushtuar në NATO. Diskutuam vendimet e rëndësishme që do të marrim në samitin e ardhshëm të NATO-s në Madrid dhe situatën e sigurisë në Ballkanin Perëndimor”, shkroi Stoltenberg në Twitter.

Për bisedën është deklaruar edhe nga zyra e Milanoviqit.

“Sot, Presidenti i Republikës Zoran Milanoviq bisedoi në telefon me Sekretarin e Përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg, me iniciativën e të cilit u zhvilluan bisedimet, dhe pasi presidenti Milanoviq i dërgoi një letër Sekretarit të Përgjithshëm Stoltenberg për të gjithë anëtarët e Aleancës”.