​Nis pastrimi i bulevardit në Skenderaj

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Fadil Nura ka njoftuar se me kapacitete të plota në terren po iu përgjigjen situatës emergjente, ku përveç evidentimit dhe vlerësimit të dëmeve, si proces që po vazhdon, në disa pjesë të qytetit ka filluar edhe pastrimi nga ekipet e Kompanisë “Uniteti”, të cilat po e pastrojnë Bulevardin “Ilaz Kodra”.

“Do të ngrihemi sërish Skenderaj”, ka shkruar ai.

Postimi i plotë i Nurës:

Me kapacitete të plota në terren duke iu përgjigjur situatës emergjente, ku përveç evidentimit dhe vlerësimit të dëmeve, si proces që po vazhdon deri në vlerësimin e dëmit të fundit, në disa pjesë të qytetit ka filluar edhe pastrimi, nga ekipet e Kompanisë “Uniteti” të cilat po e pastrojnë Bulevardin “Ilaz Kodra”.
Do të ngrihemi sërish!
Skenderaj 💔!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=728142035550973&id=100050655494082&mibextid=Nif5oz