Memli Krasniqi vlerëson lartë veprën intelektuale, politike dhe institucionale të Rugovës

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, ka vlerësuar lartë veprën intelektuale, politike dhe institucionale e Dr. Ibrahim Rugovës në 17 vjetorin e vdekjes së tij.

Ai tha se përkushtimi i tij politik, la gjurmë në historinë e vendit tonë, në kuadër të përpjekjeve sublime për liri dhe pavarësi.

Shkrimi i plotë:

Në përvjetorin e vdekjes së ish presidentit Ibrahim Rugova, kujtojmë përkushtimin e tij politik që la gjurmë në historinë e vendit tonë, në kuadër të përpjekjeve sublime për liri dhe pavarësi.
Vepra intelektuale, politike dhe institucionale e Dr. Ibrahim Rugovës, mbetet e vlerësuar, e çmuar dhe shtetësisë së Kosovës i shërben si dëshmi e një historie unike politike në Evropë dhe botë.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=695555515276515&id=100044662171388&mibextid=Nif5oz