“Më mori malli”, Luizi puth Kiarën pas daljes nga izolimi

Luizi dhe Kiara biseduan bashkë në oborr, pasi ai doli nga dhoma e izolimit. Luizi i tha Kiarës se e mori shumë malli për të dhe se brenda në dhomë, mendonte nëse ajo po ia dilte dot apo jo vetëm.

Kiara i tha atij se sot e rrethuan të gjithë banorët, ndërsa Luizi e priti me batutë atë që tha Kiara. Kjo e fundit e përkëdheli atë nga faqet.

Olta, Amosi dhe të tjerët, nisën sot me ‘sulmet’ ndaj Kiarës, sërish lidhur me debatin e përhershëm, raportin mes saj dhe Luizit.