Prej fillimit të këtij muaji nuk kanë munguar fotot e vajzave tona të showbizit nga plazhi. Me bikini dhe në super formë disa prej tyre kanë zgjedhur t’i nisin pushimet në Shqipëri e të tjera në vende të tjera jashtë Shqipërisë.

Sigurisht me publikimet e tyre në rrjete sociale ata kanë marrë të gjithë vëmendjen e rrjetit. Më poshtë ne vendosëm t’ju sjellim disa nga fotot e vajzave tona VIP nga pushimet e deritanishme.