Lladrovci: Tendenca e kthimit të të ricikluarve në PDK është qesharake

Ramiz Lladrovci nuk dëshiron t`i shoh në PDK ata që dikur e kanë braktisur këtë pari. Ai ka thënë se tendenca për riciklime në parti është qesharake. I pari i Drenasit beson fuqishëm në lidershipin aktual të PDK-së.

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, është shprehur kundër rikthimit në PDK të atyre që e kanë braktisur këtë parti.

Ai nuk ka përmendur emra specifik, por ka thënë se është kundër riciklimit të të sprovuarve në parti.

Në këtë intervistë dhënë gazetës Nacionale, Lladrovci ka thënë se disa personalitete duhet ta dinë se janë e kaluara e PDK-së.

Ai ka vlerësuar se është përkrahës i gjeneratave të reja, të cilat kanë energji dhe vullnet për të bërë ndryshime.