Çdo vit, platforma Spotify Wrapped ju tregon se çfarë keni dëgjuar më shumë, kush ishte artisti më i mirë, sa minuta keni shpenzuar duke dëgjuar muzikë dhe cilat ishin këngët më të mira për ju. Çdo vit, ajo gjithashtu na informon për të preferuarat e të gjithëve, në mbarë botën. Sipas Spotify, 2023 ishte viti kur muzika pop u rikthye fuqishëm. Ishte gjithashtu viti që Gen Z u dha më shumë hapësirë artistëve pa gjini. Ndërkaq, njihuni me 10 këngët më të mira për vitin 2023:

1. “Flowers”, Miley Cyrus

2. “Kill Bill”, SZA

3. “As It Was”, Harry Styles

4. Seven (feat. Latto), Jung Kook

5. Ella Baila Sola. Esclamon Armando, Peso Pluma

6. “Cruel Summer”, Taylor Swift

7. Creepin (with The Weeknd & 21 Savage), Metro Boomin, The Weeknd, 21 Savage

8. “Calm Down”, Rema, Selena Gomez

9. Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53, Bizarrap, Shakira

10. “Anti-Hero”, Taylor Swift