Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti vizitoi për ngushëllime sot familjen Humolli në fshatin Lupç të Poshtëm, në Podujevë.

I shoqëruar nga Kryetari i Komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi, ai i shprehu deputetit të Kuvendit të Republikës së Kosovës, Fatmir Humolli, familjarëve dhe miqve ngushëllimet më të sinqerta për humbjen e më të dashurit të tyre, Naman Humolli.