Katër arsye pse nuk duhet t’i jepni celularin fëmijës tuaj

  1. Fëmijët sot kalojnë mesatarisht 7 orë në ditë përballë një mediumi argëtues dhe duke i dhënë një celular humbisni patjetër kontrollin nga të qenit vazhdimisht para ekranit…
  2. Edhe nëse keni aktivizuar rregullat më të rrepta në celularin tuaj, gjithmonë ekziston mundësia që vendndodhja të shihet disi. Edhe një selfie mund të zbulojë vendndodhjen e fëmijës suaj.
  3. Mund të gjejë lehtësisht Wi-Fi dhe të aksesojë aplikacionet dhe lojërat që janë të ndaluara për moshën. Pse të rrezikoni?
  4. Varësia vjen lehtë përmes një pajisjeje elektronike dhe fëmija mund të “fiksohet” në një masë që ju nuk e imagjinoni dhe sigurisht nuk e dëshironi. Fëmijët janë të prirur për këtë./abcnews.al/