2.7 C
New York
Thursday, February 22, 2024

Buy now

Kabinet historik në qeverinë maqedonase, Xhaferi kryeministër, me plot ministra shqiptarë

Njëri prej figurave kryesore politike në Maqedoninë Veriore, Artan Grubi ka dhënë lajmin e madh. Ai ka treguar se për herë të parë do të formohet një kabinet historik në qeverinë maqedonase, me Talat Xhaferin kryeministër e me plot ministra shqiptarë.

Grubi: Me liderin që bën presidentë, kryeministra e kryeparlamentar |  aktuale.mk

“Krenar që bashkë me Fatmirin, Bujarin, Kreshnikun dhe Jetonin, si dhe Nazimin, Agimin dhe Bekimin, jemi propozuar si pjesë e Kabinetit historik të Kryeministrit të parë shqiptar, Talat Xhaferi, nën udhëheqjen misionare dhe vizionare të rilindasit të fundit të kombit shqiptar, ALI AHMETI.  Kur guxuam, ia dolëm, kur ëndërruam, realizuam, kur besuam, punuam, kur u tha, u bë!”, ka shkruar ai.

May be an image of ticket stub and text that says 'Xhaferi Mandatar formimin Magedonise deputete Qeverisé kalimtare Veriut per Republikess Magedonise Tetori,nr. и36opиTe3a npaTeHиuи BлaAa cnpoBeAyBaHe propozime per ministra nẽ Qeverine kalimtare Veriut per zbatimin zgjedhjeve npeAmeT: peAлor mиHиcTpиBo npeoAHa BлaAa Magedonisé Statutit pjesétare Qeverine Maqedonisesé Integrim, per ceBepHa propozon integrim, Ha 4лeH cTaB иHTerpauиja, BлaAa cnpoBeAyBaHe AemoKpaTcKa npeAлara: udhëheqë Ppolitik dhe marredhènie paKoBoAи noлиTи4Kи cиcTem oAHocи mиHиcTep financave paKoBoAи minister Ministrine ekonomise udhéheqe me shkences Ministrine arsimit paKoBoAи espekt, mиHиcTep ojk paKoBoAи co o6pa3oBaHи HayKa no4иT, AemoKpaTcKa yHиja Bashkimi иHTerpauиja Ayи BDI npeTceAaTeл, Kryetar, AHMETI'
May be an image of ticket stub and text

 

Të ngjashme

111,400FansaPëlqeje
12,000NdjekësitNdjek

Të fundit