​Dështon mbledhja e kryesisë së Kuvendit

Ka dështuar të mbahet mbledhja e kryesisë së Kuvendit të Kosovës, për shkak të mungesës së kuorumit.

Në këtë mbledhje, ishin paraparë të shqyrtohen disa pika të rendit të ditës për seancën e ardhshme, si dhe pikat e mbetura nga seancat e kaluara.