Bëhet publik Fondi Emergjent për ndihmë qytetarëve të Skenderajt

Fadil Nura, kryetar i Skēnderajt ka bêrë publik Fondin Emergjent për Vërshimet, për të ndihmuar qytetarët e Skënderajt që kanë pësuar dëme gjatë vërshimeve.

“Pas zyrtarizimit të procedurave për Fondin Emergjent për Vërshimet, me krijimin e xhirollogarisë bankare, u bëj thirrje të gjithë njerëzve vullnetmirë, përfaqësuesve të bizneseve të mëdha e të mesme, bamirsve dhe të gjithë të tjerëve që kanë një mundësi të vogël, të na ndihmoni në rindërtimin e zonave të shkatërruara, rimëkëmbjen e familjeve të prekura nga kjo fatkeqësi dhe kthimin e jetës normale.
Detajet me të dhënat janë të bashkëngjitura në dokumentin e mëposhtëm”, shkruan Nura.

Njoftimi i plotë:

 

LUTJE PËR NDIHMË!

Të dashur njerëz të vullnetit të mirë,
Të dashur përfaqësues të biznesve,
Të dashur bamirës,

Pas zyrtarizimit të procedurave për Fondin Emergjent për Vërshimet, me krijimin e xhirollogarisë bankare, u bëj thirrje të gjithë njerëzve vullnetmirë, përfaqësuesve të bizneseve të mëdha e të mesme, bamirsve dhe të gjithë të tjerëve që kanë një mundësi të vogël, të na ndihmoni në rindërtimin e zonave të shkatërruara, rimëkëmbjen e familjeve të prekura nga kjo fatkeqësi dhe kthimin e jetës normale.
Detajet me të dhënat janë të bashkëngjitura në dokumentin e mëposhtëm
SKENDERAJ 💔