Video/Foto

BotëVideo/Foto

Ishte në transmetim live, gazetarit ia vjedh njërën kufje papagalli (Video)

Gjatë një raportimi live për vjedhjen e një shtëpie gazetari nga Kili Nicolas Krumm, është përballur me një të papritur. Një papagall u ul në shpatullën e tij dhe ia merr kufjen që gazetari kishte vendosur në vesh dhe fluturon, duke shkaktuar kështu për disa momente dhe ndërprerjen e transmetimit...
1 2 3 30
Faqja 1 prej 30