Kjo webfaqe kontrollohet dhe menaxhohet nga Gazeta SCANNER. Materialet e publikuara janë të mbrojtura me të drejtën autoriale të Gazetës SCANNER. Lajmet dhe të gjitha materialet janë për shfrytëzimin personal të lexuesve dhe jo për qellime profitabile. Shfrytëzimi i materialeve nga ndonjë medium tjetër, pa lejen e Gazetës SCANNER përbën shkelje të së drejtës autoriale dhe është i ndaluar sipas akteve ligjore në fuqi.

Kontakti: [email protected]

© Copyright - Gazeta Scanner