Shëndeti

Shëndeti

Pesë lloje ushqimesh që krijojnë varësi, mjekët pohojnë se janë më të këqija se cigaret

Psikologët nga Universiteti i Miçiganit dhe “Virginia Tech” renditën pesë ushqime shumë të varura dhe rezultatet e këtij studimi u publikuan në revistën “Addiction”. Sipas mendimit të tyre, ushqimi shumë i përpunuar që përmban ‘aditivë’ është pothuajse po aq i varur sa edhe cigaret dhe duhani. Dashamirët e ëmbëlsirave do...
1 2 3 606
Faqja 1 prej 606