Lajme

As sapunë e as çarçafë në disa klinika të QKUK-së

Dyshekë me shenja gjaku – disa të mbuluar me çarçafë e disa edhe pa ta. Këtë pamje pa ekipi i REL në disa dhoma pacientësh të Klinikës së Kirurgjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK), i cili qëndroi atje dy ditë në gjysmën e dytë të nëntorit. “Dhe, nëse shkon...
1 2 3 4 29,489
Faqja 2 prej 29489