Lajmest-slider

Zeka pas Kurtit: AKP-së i ka ngelur që edhe gratë e varret me na i qitë në shitje dhe me i privatizu për vete

Milaim Zeka ka reaguar ndaj shkrimit të kandidatit për kryeministër nga Vetëvendosje, Albin Kurtit, i cili kërkon nga bordi i AKP-së të mos sfidojë mekanizmat institucional dhe të mos provojë të hapë valë të reja të privatizimit apo likuidimit në kundërshtim me vendimet që janë në fuqi.

Ai ka thënë se Qeveria e ardhshme duhet të nis hetime për çdo privatizim, njofton Scanner.

Njera nga minierat e krimit ne Kosove ka qene, dhe mbetet, ky institucion. Krejte pasuria e Kosoves eshte shitur nga keta xheparosha kriminel, aqe sa eshte shitur nje fabrike e cigareve ne Nish. Mbi bazen e kesaje, qeveria ne ardhje duhet te hap hetime per çdo privatizim, dhe t’i dergoje perpara drejtesise te gjithe ata qe e gllabruan pasurine e prinderve dhe femijeve tane.Ky agjencion ka ngelur qe vetem edhe grate e varret me na i qite ne shitje, dhe me i privatizu per vete…!!!“, ka shkruar Zeka në Facebook.

https://www.facebook.com/milaimzekaobri/posts/1382455985449774