Lajmest-slider

Zafir Berisha: Duke shijuar pranverën në vendlindje

Ish-zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Zafir Berisha, iu është kthyer punëve të fshatit.

Berisha ka publikuar disa fotografi në llogarinë e tij në Facebook, përmes të cilave ka treguar se gjatë vikendit ka qenë në vendlindje dhe se ka kryer disa punë fshati.

 “Duke shijuar pranveren ne vendelindje”, ka qenë mbishkrimi që iu ka vënë ai këtyre fotografive.