Ushqimi në Kosovë nuk është i sigurt për konsumim (Video)

Mijëra kilogram ushqime sekuestrohen për shkak se Agjencia e Ushqimit e Veterinarisë konstaton se nuk bënë të konsumohen.

Por, Zyra e Auditorit ka konstatuar se as ky agjencion nuk i kontrollon mjaftueshëm dhe ushqimi nuk është i sigurt për kosovarët, njofton Klan Kosova.

Në raportin që u fokusua në produktet e mishit e ato të grurit thuhet se marrja e mostrave në pikat inspektuese kufitare nuk ofron mjaftueshëm siguri se produktet e importuara janë të kontrolluara në mënyrën e duhur.