Retro

“Tigri i Deçanit”, bëhet i Junikut

Ishte i njohur si “Tigri i Deçanit” duke bërë sporte ekstreme në “Off road Dukagjini”, por tashmë ai i takon Junikut.

Forisstrada e tipit Jeep i njohur si Tgri i Deçanit në garat extreme kishte tërhequr vëmendjen e madhe tē opinionit.

Mënyra si futej në terrene extreme dhe fuqia e tij kishte bërë që të merrte komente të shumta dhe të personalizohej si Tigri i Deçanit. Por, tashmë ai ka një pronar tjetër në bazë forografive të postuara në Facebook ai tashmë i takon Junikut, se a do ta mbajë të njëjtin emër mbetet të shihet nga pronari i ri.