Taylor Swift shpallet artistja më e dëgjuar në Mbretërinë e Bashkuar

Taylor Swift është shpallur si artistja më e dëgjuar në Mbretërinë e Bashkuar në Spotify për vitin 2022.

Ka pak muaj që ka publikuar albumin “Midnights”, por ky e ka bërë që të arrijë mbi 805 milionë dëgjime në Mbretërinë e Bashkuar.

Publikimi i këtij albumi u shoqërua me një fushatë globale që pa tabelat e Spotify të shfaqeshin në mbarë botën, ndërkohë që kanë marrë vëmendje tekstet ngacmuese në të cilat ka përfshirë shumëçka.

Taylorit i bashkohen edhe artistë të tjerë më të dëgjuar si: Drake, Ed Sheeran, Harry, Dave, Eminem, Arctic Monkeys dhe D-Block Europe, të cilët u zbuluan si pjesë e njoftimit të Spotify’s Wrapped.

Muajin e kaluar, Taylor u bë artistja e parë në historinë e muzikës që fitoi të gjithë Top 10 të listës së këngëve të “Billboard Hot 100”.