Video/Foto

Sulmohet nga një ‘Puma’ derisa po ecte në një rrugë mali, video tregon momentet e tmerrit

Për personin në fjalë, ecja në mal nuk do të jetë në shqyrtim për një kohë të gjatë.

Ai gjatë një ecje në një mal në ‘Utah’ është përballur me një luan mali.

Luani i malit apo siç e njohim ne ‘Puma’ e ndjek njeriun i cili ishte në këmbë për rreth 6 minuta pasi i njëjti kishte tentuar të luante me të vegjlit e saj.

Puma disa herë i vërsulet personit por nuk i afrohet ta sulmojë, sikur ka për qëllim vetëm ta frikësojë dhe ta largojë nga të vegjlit e saj.

Shikoni videon: