Sport

Si ndryshuan logot e Kupës së Botës nga viti 1930 në Katar

Kupa e Botës në Katar është e 22-ta me radhë.

Dhe secila prej tyre kishte logon e vet.

Këtu është historia e ndryshimeve të saj në një foto.