Video/Foto

Shaqir Hoti sjellë instrumentalin ‘Mullixhiu’ (Video)

Muzikanti Shaqir Hoti ka sjellë instrumentalin “Mullixhiu”.

Kompozimin e këtij instrumentali e kanë bërë Shaqir Hoti dhe Ilir Shaqiri, ndërsa videoja është realizuar nga “Red Media”.