KoronavirusiLajme

ShSKUK: 598 pacientë në trajtim nga COVID-19

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Univeristar të Kosovës në trajtim janë 598 pacientë, shifër kjo shumë më e ulët, krahasuar me ditët e kaluara. 479 pacientë janë me oksigjeno-terapi dhe 48 në kujdes intensiv.

Numri i pacientëve sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 85 pacientë
Klinika Infektive II ( Mjekësi Sportive), 48 pacientë
Klinika Infektive III ( Interno), 28 pacientë
Klinika e Pulmologjisë, 56 pacientë
Mjekimi Intensiv COVID-19 dhe Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive 22 pacientë
Klinika e Gjinekologjisë, 6 pacientë
Klinika e Pediatrisë, 1 pacient

Spitali i Prizrenit, 67 pacientë
Spitali i Gjakovës, 49 pacientë
Spitali i Pejës, 102 pacientë
Spitali i Gjilanit, 47 pacientë
Spitali i Vushtrrisë, 12 pacientë
Spitali i Mitrovicës, 31 pacientë
Spitali i Ferizajt, 44 pacientë.