Video/Foto

Shqiponja ia grabit nga grepi peshkaqenin peshkatarit

Një grua nga Utah duke vizituar një plazh në Florida kapi video të momentit kur një shqiponjë u hodh nga qielli dhe vodhi një peshkaqen nga fundi i linjës së peshkimit të burrit të saj.

Amanda Rissman tha se ajo dhe burri i saj, Chad, po vizitonin familjen në kontenë Pinellas kur vendosën të vizitonin një plazh pranë xhadesë Dunedin për të parë perëndimin e diellit.

Ndërsa ishte në plazh, bashkëshorti i Rissman vendosi të vinte në provë aftësitë e tij të peshkimit, pasi sapo kishte marrë licencën më herët në të njëjtën ditë

Rissman fiksoi atë që doli të ishte një peshkaqen, dhe ndërsa ai dhe një xhaxha po përgatiteshin për të hequr grabitqarin nga linja, një shqiponjë u hodh nga qielli për të vjedhur kapjen.

Ajo tha se shqiponja kaloi rreth 20 minuta duke ngrënë peshkaqenin në plazh, ndërsa familja shikonte perëndimin e diellit.

https://youtube.com/watch?v=EmaB2Y063J8%3Fstart%3D58%26feature%3Doembed