Kult

“Shqipet e Drenicës” shpërblehen me dy çmime në festivalin “Damastion Folk 2021”

Ansambli Kulturor i Valleve “Shqipet e Drenicës”, sërish është shpërblyer me çmime ne festivalin e “Damastion Folk 2021” të mbajtur në Kishnicë të Prishtinës.

“Shqipet e Drenicës” u shpërblyen në vendin e III-të për valle popullore, si dhe valltari më i mirë në këtë festival është shpërblyer Enis Mulaku.