Kult

Shaqir Cërvadiku rikthen për publikun këngët e realizuara vite më parë

Këngëtari i mirënjohur i muzikës popullore, Shaqir Cërvadiku, ka sjellë edhe njëherë për publikun dy këngët e realizuara vite më parë, shkruan Scanner.

Këngët e realizuara vite më parë tashmë janë realizuar edhe me video.

Kenga “Nuk e meriton” është këngë lirike, ndërkaq
“Atje atje larg” është këngë mërgimi.

Këngët janë realizuar nga ETHNOMUSIC (audio ) dhe RedMedia (video).