Retro

Saranda më festive se kurrë, nën vezullimin e dritave shumëngjyrëshe e zbukurimeve

Pavarësisht se jemi në një kohë të vështirë për shkak të gjendjes së pandemisë, atmosfera e festave të fundvitit është ndjerë edhe në qytetin e Sarandës.

Nën vezullimin e dritave shumëngjyrëshe, zbukurimeve dhe pemës, Saranda duket festive më e bukur se kurrë më parë.

Nën vezullimin e dritave të vegjël e të rritur, të veshur si babagjysha, festojnë ardhjen e një viti të ri.