Kult

Sami Gashi, këngë për Isë Llapqeven

Një artist i konfirmuar në industrin muzikore shqiptare është Sami Gashi. Shumë projekte muzikore, shumë hite mbajn vulen e artistit në fjalë.
Kënga e re nga Sami Gashi është këngë kushtuar Isë Llapqeva. Kjo këngë është pritur shumë mir nga publiku dhe fansat e Sami Gashit.


Pa dyshime kjo këngë bënë diferencen me projektet e tjera muzikore. Duke ju kushtu legjendës së rapsodve shqiptar Isë Llapqeva.