Kulturë

Revitalizohet Ura e Tabakut në Gjakovë

Zyrtarisht, është përuruar projekti për revitalizimin e Urës së Tabakut në Komunën e Gjakovës.

Të pranishëm në këtë ceremoni ishin drejtorë dhe zyrtarë komunalë, përfaqësues të lartë të Zyrës së BE-së dhe UNDP-së në Kosovë, të Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe banorë të Gjakovës.

Pas Urës së Terzive, tani edhe ky objekt i trashëgimisë kulturore është në dispozicion të të gjithë vizitorëve!