Lajme

Reshjet e dendura të shiut përmbysin disa rrugë në Durrës (Video)

Reshjet e dendura të shiut shkaktojnë përmbytje në disa akse rrugore të Durrësit, veçanërisht në kryqëzime.

Më problematike paraqitet situata te kryqëzimi pranë stadiumit ”Niko Dovana”, në rrethrrotullimin pranë stacionit të trenit, në zonën e plazhit, ish-kënetë dhe Shkozet.

Veç intensitetit të reshjeve, shkak pse rrugët mbeten nën pushtetin e ujit duke vështirësuar qarkullimin e mjeteve dhe këmbësorëve është dhe bllokimi i kanaleve dhe pusetave nga inertet dhe mbeturinat e ndryshme.