Kult

Renditja finale e “Eurovision 2021”, ja kur është radha e Shqipërisë

Anxhela Peristeri do të përfaqësojë Shqipërinë në “Eurovision 2021”, me këngën “Karma”.

Faqja zyrtare e ‘Eurovision 2021” ka postuar renditjen e shteteve pjesëmarrëse, të ndara në dy netët gjysmë finale.

Anxhelën do ta dëgjojmë në natën e dytë, e renditur e njëmbëdhjeta.

Pas publikimit të versionit zyrtar të këngës, shoqëruar me videoklipin, këngëtarja ka marrë shumë vlerësime, megjithatë publiku pret ta dëgjojë duke performuar ‘live’ në festival.

Gjysmëfinalja, nata e parë:

 1. Lituani
 2. Slloveni
 3. Rusi
 4. Suedi
 5. Australi
 6. Maqedoni e Veriut
 7. Irlandë
 8. Qipro
 9. Norvegji
 10. Kroaci
 11. Belgjikë
 12. Izrael
 13. Rumani
 14. Azerbajxhan
 15. Ukrainë
 16. Maltë

Gjysmëfinalja, nata e dytë:

 1. San Marino
 2. Estoni
 3. Republika çeke
 4. Greqi
 5. Austri
 6. Poloni
 7. Moldavi
 8. Islandë
 9. Serbi
 10. Gjeorgji
 11. Shqipëri
 12. Portugali
 13. Bullgari
 14. Finlandë
 15. Letoni
 16. Zvicër
 17. Danimarkë

Anxhela prezantoi më së miri veten dhe vendin , duke pozuar me veshje popullore nga disa treva shqiptare. Disa prej fotove u postuan në faqen zyrtare të “Eurovision”./TCh